Staande ovatie tijdens jubileumconcerten

Staande ovatie tijdens jubileumconcerten

PowerPop overtreft zichzelf met uitdagende songs en choreografie

6 juni 2023

Twee spetterende jubileumconcerten vormden afgelopen weekend de kroon op ons 25-jarig jubileum! We kunnen in alle opzichten terugkijken op een memorabel jubileumweekend. Want wat hebben we genoten, met een fantastisch publiek!

Als we nu terugkijken, dan is het zo bijzonder wat we met z'n allen hebben neergezet. Van de muziek, tot aan de choreografie, aankleding van de zaal en PR! Twee concerten vol met power, positieve energie en warmte. Na twee jaar van voorbereiding, vielen alle puzzelstukjes voor het eerst écht samen. Muziekcentrum DAP werd omgetoverd tot een theater in galasfeer, met goud en zwart als kleurthema. Dat kwam ook terug in onze kleding. Alles klopte tot in detail!

Dankzij het strakke draaiboek konden we een gevarieerd programma neerzetten. Van een flitsende lichtshow tot aan een kleine, intieme sfeer rond het 'kampvuur'. De begeleiding van Streetband Splash, gitarist Pascal en pianist Ruud maakten het helemaal compleet. Onze Queen-medley maakte zoveel indruk, dat we spontaan een staande ovatie kregen van het publiek!

Dat onze jubileumconcerten zo'n succes zijn geworden, is natuurlijk ook voor een groot deel te danken aan onze fantastische dirigent: Rutger! Met zijn eigen originele arrangementen van uiteenlopende nummers zochten we de uitdaging op.

Rutgers muzikaliteit, positieve energie en tomeloze inzet hebben PowerPop de afgelopen vijf jaar naar een hoger level getild. Rutger, het volgende jubileum vieren we heel graag weer met jou erbij!


© 2020 Powerpop, Apeldoorn. Alle rechten voorbehouden